X
043-458 48 36 info@sozastar.nl

SozaStar bestaat uit mensen, je bent welkom!

SozaStar is een echt mensenbedrijf. Onze collega’s vormen het grootste kapitaal. Dat geldt voor onze opdrachtgevers en voor onze medewerkers. Wij zetten ons iedere dag voor 100% in voor onze SozaStars en onze klanten. Elke ontmoeting is een verbinding met betekenis. Dit doen wij samen, met passie, professioneel en met het hart op de juiste plek.

Verbindend leiderschap, een ontmoeting met betekenis.

Gelukkig worden van je werk!

Tim en Robert ondernemen, en wel op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze. Ze kennen iedereen persoonlijk en hechten veel waarde aan dat mensen goed op hun plek zitten. De verbinding staat centraal. Elke ontmoeting krijgt een betekenis. Een graadmeter is een gezonde balans tussen werk en privé. Omdat we weten dat het fijn is om een basiszekerheid te hebben, bieden we die ook.
Het klinkt te mooi om waar te zijn, waardoor we regelmatig horen dat een dergelijke manier van ondernemen niet mogelijk is. Overtuigend levert de visie van Tim en Robert rendement op. Onze medewerkers zijn tevreden en gelukkig. Dit heeft veel positieve effecten, zoals een inspirerende adviseur bij de klant, een zeer laag ziekteverzuim en een minimaal verloop. Vooral een gewaardeerde medewerker.

SozaStar is persoonlijk en dichtbij de mens.

Robert Jeurissen

Directeur

Tim Bours

Directeur

Dirk Engelen

Manager

Guido Smeets

Programma manager SoFi-e

Diana van Mastrigt

Office manager