X
043-458 48 36 info@sozastar.nl

SoFi-e verbindt het sociaal domein

SoFi-e verbindt het sociaal domein

In het sociaal domein worden de gemeenten keer op keer betrokken in uitdagende maatschappelijke vraagstukken met stijgende kosten. Dit vraagt om grip en beheersing!

SozaStar en FinanceStar leveren al jaren hun expertise in het publieke domein. Om inwoners, zorginstanties en gemeenten optimaal te begeleiden hebben we de kennis en krachten van SozaStar en FinanceStar gebundeld tot SoFi-e.

SoFi-e verbindt het profiel van de gemeente met het beleid en de uitvoering. Vanuit de bedoeling haalt zij bij alle betrokkenen uit de keten de waardering op. Doet men de juiste dingen en doet men deze goed?

SoFi-e begint bij het schetsen van het profiel van de gemeente. Data gedreven worden sociaal demografische gegevens opgevraagd, geanalyseerd en verwerkt tot een belangrijk deel van beleidsinformatie.

Hiernaast past SoFi-e dit ook toe op de gegevens van de inzet en de uitkomsten van de geboden ondersteuning.  Beiden vormen de informatie voor het gemeentelijk beleid.

SoFi-e bekijkt of het beleid ook wordt uitgevoerd. SoFi-e betrekt het proces, het management, de medewerker, de stuurinformatie en de financiën in deze tweede fase.

SoFi-e haalt in de laatste en belangrijke fase de ervaringen op bij alle betrokkenen uit de keten. Deze waardering en het profiel gebruikt SoFi-e weer voor het bij te stellen beleid.

SoFi-e adviseert over de hele verbinding van profiel tot waardering. SozaStar en FinanceStar helpen ook graag op onderdelen van deze filoSoFi-e.

Beheersbaarheid

Aantoonbaar resultaat: een aanzienlijke verbetering van de beheersbaarheid van het sociaal domein. De keten staat hierbij centraal waardoor onder andere de grip op de financiële situatie verbeterd.

Meer informatie over SoFi-e©

Wij vertellen u graag alles over dit uiterst effectieve instrument om alle mogelijkheden binnen uw Sociaal Domein in beeld te brengen.

Bel voor meer informatie

06 82 70 77 29

Bel: 06 82 70 77 29

Of stuur een e-mail

guido@sozastar.nl

Mail: guido@sozastar.nl