X
043-458 48 36 info@sozastar.nl

SozaStar vindt de beste professionals voor gemeenten

SozaStar is een advies- en detacheringsbureau voor het sociale domein. Wij zijn echter anders. Onze missie is om regionaal, duurzaam, maatschappelijk, professioneel en menselijk te ondernemen.

Iedere detacheringsopdracht bieden wij aan met de volgende garanties:

HBO-GARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over een relevante HBO-diploma, zoals een afgeronde SJD- of JKGSD opleiding.

ERVARINGSGARANTIE

Al onze medewerkers hebben relevante werkervaring als adviseur/consulent. Zodoende heeft u altijd vakbekwame adviseurs, met zo weinig mogelijk inwerktijd. Onze jeugdconsulenten beschikken over een SKJ registratie.

COMPETENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers zijn bij aanname getoetst op 4 cruciale competenties. Deze competenties zijn essentieel om het werk als adviseur goed uit te kunnen voeren. De competenties zijn: Accuratesse, Uitdrukkingsvaardig, Ondernemend en Resultaatgericht.

REFERENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over minimaal 2 positieve referenties van voormalige werkgevers/opdrachtgevers.

REGIOGARANTIE

Bij het aanvaarden van een opdracht zal de in te zetten consulent zo’n 75 km van de werkplek woonachtig zijn. Hierdoor zal hij/zij uitgerust en op tijd op de werkplek verschijnen.

PRIJSGARANTIE

SozaStar vindt het belangrijk om zuiver en transparant te zijn in onder meer de tariefstructuur. Onze tarieven zijn daarom scherp en niet onderhandelbaar.

OPZEGGARANTIE

U wilt flexibele inhuur? Bij SozaStar gelden zeer korte opzegtermijnen. U mag om welke reden dan ook op ieder willekeurig moment de opdracht beëindigen met 1 maand opzegtermijn, zonder afkoopboetes.

OFFERTEGARANTIE

SozaStar zal altijd haar best doen om u een geschikte kandidaat aan te bieden op iedere opdracht.

GROENE INHUURGARANTIE

De medewerkers van SozaStar verplaatsen zich met openbaar vervoer of met een A-label auto met minimale CO2-uitstoot. Tevens werken wij met een paperless office (bijvoorbeeld contracten, verloning en facturatie).

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op om de aanvraag te bespreken.

Heeft u haast bij het invullen van uw aanvraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 043-458 48 36.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.